Oferte cazare Sankt Lorenz, Austria Superioara Austria iarna 2023
(3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Drachenwand - Mondsee, Sankt Lorenz

Hotel Drachenwand - Mondsee

Sankt Lorenz, Austria Superioara, Austria

  • Fara transport
  Golfhotel Villa Drachenwand, Sankt Lorenz

  Golfhotel Villa Drachenwand

  Sankt Lorenz, Austria Superioara, Austria

   • Fara transport

   Oferte Sankt Lorenz

   Sankt Lorenz, Austria Superioara, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Sankt Lorenz sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Sankt Lorenz pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Sankt Lorenz sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Sankt Lorenz oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Sankt Lorenz garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Sankt Lorenz va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Sankt Lorenz, Austria Superioara, Austria iarna 2023 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Sankt Lorenz

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sankt Lorenz?

   HOTEL DRACHENWAND - MONDSEE, LANDHOTEL MARIENSCHLoSSL EICHINGERBAUER, GOLFHOTEL VILLA DRACHENWAND sunt cele mai populare hoteluri din Sankt Lorenz

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sankt Lorenz?

   HOTEL DRACHENWAND - MONDSEE sunt cele mai apreciate hoteluri din Sankt Lorenz ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sankt Lorenz.