Oferte cazare Bad Hall, Austria Superioara Austria iarna 2023
(7 oferte, 447.7EUR - 826EUR)
Parkhotel Zur Klause, Bad Hall

Parkhotel Zur Klause

Bad Hall, Austria Superioara, Austria

  • Fara transport
  Gasthof Hametner, Bad Hall

  Gasthof Hametner

  Bad Hall, Austria Superioara, Austria

   • Fara transport
   Hallerhof, Bad Hall

   Hallerhof

   Bad Hall, Austria Superioara, Austria

    • Fara transport
    Miraverde, Bad Hall

    Miraverde

    Bad Hall, Austria Superioara, Austria

     • Fara transport
     Parkpension Billroth, Bad Hall

     Parkpension Billroth

     Bad Hall, Austria Superioara, Austria

      • Fara transport

      Oferte Bad Hall

      Bad Hall, Austria Superioara, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Bad Hall sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Bad Hall pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Bad Hall sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Bad Hall oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Bad Hall garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Bad Hall va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Bad Hall, Austria Superioara, Austria iarna 2023 - Alege din 7 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

      Intrebari frecvente despre Bad Hall

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bad Hall?

      Hotel Miraverde Eurothermenresort, Parkhotel Zur Klause, PARKPENSION BILLROTH, MIRAVERDE, HALLERHOF sunt cele mai populare hoteluri din Bad Hall

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bad Hall?

      Hotel Miraverde Eurothermenresort sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Hall ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bad Hall.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Bad Hall?

      Parkhotel Zur Klause sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Hall ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Bad Hall.

      Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Bad Hall?

      Parkhotel Zur Klause, Hotel Miraverde Eurothermenresort sunt hoteluri din Bad Hall ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Bad Hall.