Oferte cazare Strass Im Attergau, Austria Superioara Austria iarna 2023
(6 oferte, 163.1EUR - 163.1EUR)
Rosslwirt, Strass Im Attergau

Rosslwirt

Strass Im Attergau, Austria Superioara, Austria

  • Fara transport
  Gasthof Rosslwirt, Strass Im Attergau

  Gasthof Rosslwirt

  Strass Im Attergau, Austria Superioara, Austria

   • Fara transport
   Ferienhotel Hofer, Strass Im Attergau

   Ferienhotel Hofer

   Strass Im Attergau, Austria Superioara, Austria

    • Fara transport
    Gasthof Pension Steinberger, Strass Im Attergau

    Gasthof Pension Steinberger

    Strass Im Attergau, Austria Superioara, Austria

     • Fara transport
     Hotel Irmgard, Strass Im Attergau

     Hotel Irmgard

     Strass Im Attergau, Austria Superioara, Austria

      • Fara transport
      Landhotel Waldmuhle, Strass Im Attergau

      Landhotel Waldmuhle

      Strass Im Attergau, Austria Superioara, Austria

       • Fara transport

       Oferte Strass Im Attergau

       Strass Im Attergau, Austria Superioara, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Strass Im Attergau sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Strass Im Attergau pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Strass Im Attergau sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Strass Im Attergau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Strass Im Attergau garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Strass Im Attergau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Strass Im Attergau, Austria Superioara, Austria iarna 2023 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Strass Im Attergau

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Strass Im Attergau?

       LANDHOTEL WALDMuHLE, HOTEL IRMGARD, GASTHOF PENSION STEINBERGER, FERIENHOTEL HOFER, ROSSLWIRT sunt cele mai populare hoteluri din Strass Im Attergau

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Strass Im Attergau?

       ROSSLWIRT, Gasthof Rosslwirt sunt cele mai apreciate hoteluri din Strass Im Attergau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Strass Im Attergau.

       Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Strass Im Attergau?

       Gasthof Rosslwirt sunt cele mai apreciate hoteluri din Strass Im Attergau ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Strass Im Attergau.