Oferte cazare Bad Zell, Austria Superioara Austria iarna 2023
(2 oferte, 142.8EUR - 142.8EUR)
Hotel Spa Lebensquell, Bad Zell

Hotel Spa Lebensquell

Bad Zell, Austria Superioara, Austria

  • Fara transport

  Oferte Bad Zell

  Bad Zell, Austria Superioara, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Bad Zell sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Bad Zell pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Bad Zell sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Bad Zell oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Bad Zell garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Bad Zell va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Bad Zell, Austria Superioara, Austria iarna 2023 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Bad Zell

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bad Zell?

  Gesundheitsresort Lebensquell Bad Zell Superior, Hotel Spa Lebensquell sunt cele mai populare hoteluri din Bad Zell

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bad Zell?

  Gesundheitsresort Lebensquell Bad Zell Superior sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Zell ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bad Zell.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Bad Zell?

  Gesundheitsresort Lebensquell Bad Zell Superior sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Zell ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Bad Zell.