Oferte cazare St. Stefan Am Walde, Austria Superioara Austria iarna 2023
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Aviva Make Friends, St. Stefan Am Walde

Aviva Make Friends

St. Stefan Am Walde, Austria Superioara, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Oferte St. Stefan Am Walde

St. Stefan Am Walde, Austria Superioara, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din St. Stefan Am Walde sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in St. Stefan Am Walde pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din St. Stefan Am Walde sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in St. Stefan Am Walde oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din St. Stefan Am Walde garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski St. Stefan Am Walde va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare St. Stefan Am Walde, Austria Superioara, Austria iarna 2023 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre St. Stefan Am Walde

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din St. Stefan Am Walde?

Aviva Make Friends sunt cele mai populare hoteluri din St. Stefan Am Walde

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din St. Stefan Am Walde?

Aviva Make Friends sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Stefan Am Walde ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din St. Stefan Am Walde.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din St. Stefan Am Walde?

Aviva Make Friends sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Stefan Am Walde ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din St. Stefan Am Walde.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din St. Stefan Am Walde?

Aviva Make Friends sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Stefan Am Walde ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din St. Stefan Am Walde.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din St. Stefan Am Walde?

Aviva Make Friends sunt hoteluri din St. Stefan Am Walde ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din St. Stefan Am Walde?

Aviva Make Friends sunt hoteluri din St. Stefan Am Walde ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din St. Stefan Am Walde.