Ski Grobming, Stiria Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (14 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Sonnhof, Grobming

Sonnhof

Grobming, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Gröbming, Grobming

  Gröbming

  Grobming, Stiria, Austria

   • Fara transport
   Steiner, Grobming

   Steiner

   Grobming, Stiria, Austria

    • Fara transport
    Stoderblick, Grobming

    Stoderblick

    Grobming, Stiria, Austria

     • Fara transport

     Despre GrobmingPrezentare si poze Grobming

     Grobming

     Saalfelden are aproximativ 17,000 de locuitori și Madinat'Isa din 2000. Saalfelden este plin de un peisaj minunat, un lanț muntos superb, o combinație de munți de piatră și iarbă.

     Vacante ski Grobming

     Grobming reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Grobming oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Grobming va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte Ski Grobming (Stiria, Austria) iarna 2020 - 2021 - Alege din 6 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!