Ski Koflach, Stiria Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (8 oferte, 293EUR - 324.1EUR)
Appartmenthotel Fichtenhof, Koflach

Appartmenthotel Fichtenhof

Koflach, Stiria, Austria

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

Vacante ski Koflach

Koflach reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Koflach oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Koflach va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Koflach (Stiria, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 8 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Koflach

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Koflach?

APPARTMENTHOTEL FICHTENHOF, APPARTMENTHAUS KoFLACH, LIEBESNESTERL BERGWIRT, GaSTEHAUS MARIA, GaSTEHAUS CAFE ANDREA sunt cele mai populare hoteluri din Koflach

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Koflach?

Hotel Therme Nova Koflach, LIEBESNESTERL BERGWIRT, APPARTMENTHOTEL FICHTENHOF sunt cele mai apreciate hoteluri din Koflach ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Koflach.