Ski Leibnitz, Stiria Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (17 oferte, 332.5EUR - 332.5EUR)
Staribacher, Leibnitz

Staribacher

Leibnitz, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Hotel Lang, Leibnitz

  Hotel Lang

  Leibnitz, Stiria, Austria

   • Fara transport

   Vacante ski Leibnitz

   Leibnitz reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Leibnitz oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Leibnitz va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Leibnitz (Stiria, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege din 17 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Leibnitz

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Leibnitz?

   HOTEL WEINLAND LEIBNITZ, HOTEL RESTAURANT ZUR ALTEN POST, Gastehaus Klampfer, Hotel Hasenwirt, HOTEL JUFA LEIBNITZ SPORTCAMPUS sunt cele mai populare hoteluri din Leibnitz

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Leibnitz?

   Schloss Seggau, Hotel Hasenwirt, GaSTEHAUS KLOPFER, Jufa Hotel Leibnitz sunt cele mai apreciate hoteluri din Leibnitz ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Leibnitz.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Leibnitz?

   Schloss Seggau, Jufa Hotel Leibnitz sunt cele mai apreciate hoteluri din Leibnitz ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Leibnitz.