Ski St. Lorenzen Ob Murau, Stiria Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Appartement Ferienpark Kreischberg, St. Lorenzen Ob Murau

Appartement Ferienpark Kreischberg  

   Scor 10 din 1 comentarii

St. Lorenzen Ob Murau, Stiria, Austria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Vacante ski St. Lorenzen Ob Murau

St. Lorenzen Ob Murau reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in St. Lorenzen Ob Murau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski St. Lorenzen Ob Murau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski St. Lorenzen Ob Murau (Stiria, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre St. Lorenzen Ob Murau

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din St. Lorenzen Ob Murau?

Appartement Ferienpark Kreischberg sunt cele mai populare hoteluri din St. Lorenzen Ob Murau

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din St. Lorenzen Ob Murau?

Appartement Ferienpark Kreischberg sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Lorenzen Ob Murau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din St. Lorenzen Ob Murau.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din St. Lorenzen Ob Murau?

Appartement Ferienpark Kreischberg sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Lorenzen Ob Murau cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din St. Lorenzen Ob Murau.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din St. Lorenzen Ob Murau?

Appartement Ferienpark Kreischberg sunt hoteluri din St. Lorenzen Ob Murau ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din St. Lorenzen Ob Murau.

Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din St. Lorenzen Ob Murau?

Appartement Ferienpark Kreischberg sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din St. Lorenzen Ob Murau. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din St. Lorenzen Ob Murau.