Ski St. Lorenzen Ob Murau, Stiria Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 105EUR - 105EUR)

Afiseaza harta
Appartement Ferienpark Kreischberg, St. Lorenzen Ob Murau

Appartement Ferienpark Kreischberg

   Scor 10 din 1 comentarii

St. Lorenzen Ob Murau, Stiria, Austria

  • Hotel aproape de partia de ski  
  • Fara transport

Vacante ski St. Lorenzen Ob Murau

St. Lorenzen Ob Murau reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in St. Lorenzen Ob Murau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski St. Lorenzen Ob Murau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski St. Lorenzen Ob Murau (Stiria, Austria) iarna 2020 - 2021 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!