Ski Haus Im Ennstal, Stiria Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (18 oferte, 258.3EUR - 832.7EUR)
Natur Und Wellnesshotel Hoflehner, Haus Im Ennstal

Natur Und Wellnesshotel Hoflehner

Haus Im Ennstal, Stiria, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Hartweger, Haus Im Ennstal

Hotel Hartweger

Haus Im Ennstal, Stiria, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Reiters Wohlfuhlhotel, Haus Im Ennstal

Reiters Wohlfuhlhotel

Haus Im Ennstal, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Ferienhaus Schmiedgut, Haus Im Ennstal

  Ferienhaus Schmiedgut

  Haus Im Ennstal, Stiria, Austria

   • Fara transport
   Schmiedalm, Haus Im Ennstal

   Schmiedalm

   Haus Im Ennstal, Stiria, Austria

    • Fara transport
    Apartments Schmiedgut, Haus Im Ennstal

    Apartments Schmiedgut

    Haus Im Ennstal, Stiria, Austria

     • Fara transport
     Kollerhof, Haus Im Ennstal

     Kollerhof

     Haus Im Ennstal, Stiria, Austria

      • Fara transport

      Despre Haus Im EnnstalPrezentare si poze Haus Im Ennstal

      Haus Im Ennstal

      Informaţii generale
      La o altitudine de 740 m, Haus, cu 2500 de locuitori, constă într-un curent la poalele unui munte. Împreună cu Aich şi Gössenberg, Haus - seeped în tradiţia - este în timpul iernii, una dintre cele mai frumoase locuri din Stiria. Viaţa satului în Munţii - în cazul în care toată lumea ştie numele tău!

      Vacante ski Haus Im Ennstal

      Haus Im Ennstal reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Haus Im Ennstal oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Haus Im Ennstal va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte Ski Haus Im Ennstal (Stiria, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 18 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

      Intrebari frecvente despre Haus Im Ennstal

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Haus Im Ennstal?

      Hotel Hartweger, Natur Und Wellnesshotel Hoflehner, Dorf Und Familienhotel Kirchenwirt, Wellnesshotel Hoflehner, Reiters Wohlfuhlhotel sunt cele mai populare hoteluri din Haus Im Ennstal

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Haus Im Ennstal?

      Natur Und Wellnesshotel Hoflehner, Hotel Hartweger, Reiters Wohlfuhlhotel, Wellnesshotel Hoflehner sunt cele mai apreciate hoteluri din Haus Im Ennstal ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Haus Im Ennstal.

      Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Haus Im Ennstal?

      Hotel Hartweger sunt cele mai apreciate hoteluri din Haus Im Ennstal ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Haus Im Ennstal.

      Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Haus Im Ennstal?

      Natur Und Wellnesshotel Hoflehner sunt cele mai apreciate hoteluri din Haus Im Ennstal cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Haus Im Ennstal.

      Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Haus Im Ennstal?

      Natur Und Wellnesshotel Hoflehner, Hotel Hartweger sunt hoteluri din Haus Im Ennstal ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Haus Im Ennstal.