Ski Pitztal Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (6 oferte, 73.1EUR - 103.4EUR)
Apartamente St. Leonhard, St. Leonhard

Apartamente St. Leonhard

St. Leonhard, Pitztal, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Pensiuni Pitztaler Gletscher, St. Leonhard

Pensiuni Pitztaler Gletscher

St. Leonhard, Pitztal, Austria

  • Hotel pentru familii cu copii  
  • Fara transport
Hotel Sport Vital Seppl, St. Leonhard

Hotel Sport Vital Seppl

St. Leonhard, Pitztal, Austria

  • Hotel pentru familii cu copii  
  • Fara transport

Despre Pitztal

Pitztal

Distractia la schi în Pitztal va asteapta fie domeniul schiabil potrivit pentru familii Hochzeiger, chiar la intrarea în vale, Rifflsee si cunoscutul ghetar Pitztaler. Cu în total 108 km de pârtii între 1.450-3.440 m va stau 21 instalatii pe cablu la

Vacante ski Pitztal

Pitztal, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din regiunea Pitztal sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Austria si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Pitztal pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Pitztal sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Pitztal oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Pitztal garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Pitztal va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Pitztal Austria iarna 2020 - 2021 - Alege din 6 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!