Ski Admont, Stiria Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Spirodom, Admont

Hotel Spirodom

Admont, Stiria, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Vacante ski Admont

Admont reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Admont oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Admont va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Admont (Stiria, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Admont

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Admont?

Hotel Spirodom, HOTEL DIE TRAUBE, Jufa Hotel Schloss Rothelstein sunt cele mai populare hoteluri din Admont

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Admont?

Hotel Spirodom, Jufa Hotel Schloss Rothelstein sunt cele mai apreciate hoteluri din Admont ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Admont.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Admont?

Hotel Spirodom sunt cele mai apreciate hoteluri din Admont ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Admont.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Admont?

Hotel Spirodom, Jufa Hotel Schloss Rothelstein sunt hoteluri din Admont ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Admont.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Admont?

Hotel Spirodom sunt hoteluri din Admont ce au acces gratuit la internet