Ski Pichl, Stiria Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (6 oferte, 147.5EUR - 820.4EUR)
Gut Raunerhof, Pichl Bei Schladming

Gut Raunerhof

Pichl Bei Schladming, Stiria, Austria

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Hotel Pichlmayrgut, Pichl Bei Schladming

Hotel Pichlmayrgut

Pichl Bei Schladming, Stiria, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Alpenchalet Reiteralm, Pichl Bei Schladming

Alpenchalet Reiteralm

Pichl Bei Schladming, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Almhotel Edelweiss, Pichl Bei Schladming

  Almhotel Edelweiss

  Pichl Bei Schladming, Stiria, Austria

   • Fara transport

   Vacante ski Pichl

   Pichl reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Pichl oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Pichl va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Pichl (Stiria, Austria) iarna 2020 - 2021 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!