Ski Mariazell, Stiria Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (20 oferte, 74.2EUR - 976.5EUR)
Aktivhotel Weisser Hirsch, Mariazell

Aktivhotel Weisser Hirsch

Mariazell, Stiria, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Jufa Erlaufsee Sport Resort, Mariazell

Jufa Erlaufsee Sport Resort

Mariazell, Stiria, Austria

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Hotel Himmelreich, Mariazell

Hotel Himmelreich  

Mariazell, Stiria, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Schwarzer Adler, Mariazell

Hotel Schwarzer Adler  

Mariazell, Stiria, Austria

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Drei Hasen, Mariazell

Drei Hasen

Mariazell, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Waldesruh, Mariazell

  Waldesruh

  Mariazell, Stiria, Austria

   • Fara transport
   Haus Daniel, Mariazell

   Haus Daniel

   Mariazell, Stiria, Austria

    • Fara transport

    Vacante ski Mariazell

    Mariazell reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Mariazell oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Mariazell va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Mariazell (Stiria, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege din 20 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Mariazell

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mariazell?

    Aktivhotel Weisser Hirsch, Hotel Schwarzer Adler, Hotel Himmelreich, Jufa Erlaufsee Sport Resort, Waldesruh sunt cele mai populare hoteluri din Mariazell

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mariazell?

    Aktivhotel Weisser Hirsch, Jufa Erlaufsee Sport Resort, Hotel Schwarzer Adler, Hotel Himmelreich, Gasthof Zum Jagerwirt sunt cele mai apreciate hoteluri din Mariazell ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mariazell.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Mariazell?

    Aktivhotel Weisser Hirsch, Jufa Erlaufsee Sport Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Mariazell ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Mariazell.

    Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Mariazell?

    Aktivhotel Weisser Hirsch, Hotel Schwarzer Adler sunt cele mai apreciate hoteluri din Mariazell ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Mariazell.

    Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Mariazell?

    Aktivhotel Weisser Hirsch sunt cele mai apreciate hoteluri din Mariazell cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Mariazell.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Mariazell?

    Jufa Erlaufsee Sport Resort, Hotel Himmelreich sunt hoteluri din Mariazell ce au acces gratuit la internet

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Mariazell?

    Jufa Erlaufsee Sport Resort, Hotel Schwarzer Adler, Hotel Himmelreich sunt hoteluri din Mariazell ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Mariazell.