Ski Hohentauern, Stiria Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (21 oferte, 74.2EUR - 295.1EUR)
Feriendorf Hohentauern, Hohentauern

Feriendorf Hohentauern

Hohentauern, Stiria, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Sonnhof, Hohentauern

Hotel Sonnhof

Hohentauern, Stiria, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Moscher, Hohentauern

Hotel Moscher

Hohentauern, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Alpenhotel Lanz, Hohentauern

  Alpenhotel Lanz

  Hohentauern, Stiria, Austria

   • Fara transport
   Hotel Passhohe, Hohentauern

   Hotel Passhohe

   Hohentauern, Stiria, Austria

    • Fara transport
    Draxlerhaus, Hohentauern

    Draxlerhaus

    Hohentauern, Stiria, Austria

     • Fara transport
     Gasthof Sonnhof, Hohentauern

     Gasthof Sonnhof

     Hohentauern, Stiria, Austria

      • Fara transport

      Despre HohentauernPrezentare si poze Hohentauern

      Hohentauern

      Informaţii generale
      La o altitudine de 1274 m și cu 580 de locuitori, Hohentauern este situat într-o rezervă natura, mijlocul muntilor mai mult de 20, fiecare cel puţin 2000 m înălțime. Hohentauern are o istorie de anul 2000 ca o trecătoare de trecere. Romanii au construit primul întărite treci-drumul peste 'Thauern'. Astăzi, drumul încă mai oferă un acces uşor la Hohentauern, şi fascinaţia de vizitatori care folosesc aceasta este întotdeauna evidentă. În altă parte, cantităţi mari de trafic au erodat Alpilor. În ciuda modernitate şi varietate de facilităţi şi opportunites pentru turisti, Hohentauern și-a păstrat flerul de un sat de munte protejate de turismul în masă. Un loc care a schimbat putin din originile sale, în cazul în care puteţi lua în puterea cerurile şi pământul.

      Vacante ski Hohentauern

      Hohentauern reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Hohentauern oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Hohentauern va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte Ski Hohentauern (Stiria, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege din 21 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

      Intrebari frecvente despre Hohentauern

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Hohentauern?

      Hotel Sonnhof, Feriendorf Hohentauern, CHALET TRIEBENSTEIN, GASTHOF SONNHOF, Alpenhotel Lanz sunt cele mai populare hoteluri din Hohentauern

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Hohentauern?

      Feriendorf Hohentauern, Hotel Sonnhof, Hotel Moscher, Alpenhotel Lanz, HOTEL PASSHoHE sunt cele mai apreciate hoteluri din Hohentauern ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Hohentauern.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Hohentauern?

      Alpenhotel Lanz sunt cele mai apreciate hoteluri din Hohentauern ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Hohentauern.

      Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Hohentauern?

      Hotel Sonnhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Hohentauern ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Hohentauern.

      Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Hohentauern?

      Feriendorf Hohentauern, Hotel Sonnhof sunt hoteluri din Hohentauern ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Hohentauern.