Ski Bad Aussee, Stiria Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (11 oferte, 71.2EUR - 100.5EUR)
Erzherzog Johann, Bad Aussee

Erzherzog Johann

Bad Aussee, Stiria, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Jufa Bad Aussee, Bad Aussee

Jufa Bad Aussee

Bad Aussee, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Stangl, Bad Aussee

  Stangl

  Bad Aussee, Stiria, Austria

   • Fara transport

   Despre Bad AusseePrezentare si poze Bad Aussee

   Bad Aussee

   Bad Aussee este un oraș în regiunea austriaca Styria, situat la confluența dintre cele trei izvoare ale râului Traun din regiune Ausseerland. Bad Aussee servește ca centru economic și cultural al landului Stiria din regiunea lacurilor Salzkammergut. Cu o populație din 5086, orașul este declarat a fi punctul de mijloc geografic al Austriei, simbolizat de un monument de piatră în centrul orașului.

   Vacante ski Bad Aussee

   Bad Aussee reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Bad Aussee oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Bad Aussee va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Bad Aussee (Stiria, Austria) iarna 2020 - 2021 - Alege din 7 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Recomandari turistice pentru Bad Aussee

   Obiective turistice din Bad Aussee:

   Biserică parohială Sfântul Pavel - secolul al 12-lea

   Spitalkirche zum Hl. Geist biserică, inscrisa pentru prima dată în 1395

   Kirche zum Hl. Biserica Leonhard - 1732

   Kammerhof - clădire de la sfârșitul erei gotice, una de cele mai importante clădiri seculare de Styria - astăzi deține un muzeu

   Piata Hoferhaus Chlumeckyplatz - 1530

   Herzheimer Haus - (White Horse Inn pensiune)

   Kirchengasse nr 165 - 1454, una dintre cele mai vechi clădiri din municipiul Aussee (Blaue Traube pensiune)

   Meranhaus - pridvor tarziu-gotic - Casa de naștere al Anna Plochl, soția arhiducelui Johann

   "Via Artis" - artiști Traseu în Bad Aussee cu 5 posturi