Ski Gailtal Austria iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Andritsch Elfi Ferienwohnung, Sankt Georgen Im Gailtal

Andritsch Elfi Ferienwohnung

Sankt Georgen Im Gailtal, Gailtal, Austria

  • Fara transport

  Despre Gailtal

  Cu "TopSkiPass Kärnten & Osttirol GOLD" aveti acces la un total de 877 km de pârtii. 276 de instalatii pe cablu va transporta în 31 de domenii schiabile pe munte - si aceasta atât în Tirolul de Est cât si în Carintia. Incluse în skipass sunt dom

  Vacante ski Gailtal

  Gailtal, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din regiunea Gailtal sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Austria si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Gailtal pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Gailtal sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Gailtal oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Gailtal garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Gailtal va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Gailtal Austria iarna 2023 - 2024 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Gailtal

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Gailtal?

  Andritsch Elfi Ferienwohnung sunt cele mai populare hoteluri din Gailtal