Ski Oberwolz, Stiria Austria iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (40 oferte, 50EUR - 500EUR)
Pichljogl, Oberwolz

Pichljogl

Oberwolz, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Bruckerhutte, Oberwolz

  Bruckerhutte

  Oberwolz, Stiria, Austria

   • Fara transport
   Sissi Park, Oberwolz

   Sissi Park

   Oberwolz, Stiria, Austria

    • Fara transport
    Lachtalhaus, Oberwolz

    Lachtalhaus

    Oberwolz, Stiria, Austria

     • Fara transport

     Vacante ski Oberwolz

     Oberwolz reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Oberwolz oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Oberwolz va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte Ski Oberwolz (Stiria, Austria) iarna 2023 - 2024 - Alege din 20 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

     Intrebari frecvente despre Oberwolz

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Oberwolz?

     GASTHOF ZUM MOHRN, BRUCKERHuTTE, ALPENGASTHOF TANZSTATT, ALMRAUSCHHuTTE MARKUS, LACHTALHAUS LEHNER- MOLNAR GMBH sunt cele mai populare hoteluri din Oberwolz

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Oberwolz?

     APPARTEMENTHAUS HOCHEGG, GASTHOF GRAGGOBER sunt cele mai apreciate hoteluri din Oberwolz ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Oberwolz.