Ski Ehrenhausen, Stiria Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (21 oferte, 50EUR - 500EUR)
Georgi Schloss, Ehrenhausen

Georgi Schloss

Ehrenhausen, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Weingut Schwarzl, Ehrenhausen

  Weingut Schwarzl

  Ehrenhausen, Stiria, Austria

   • Fara transport
   Georgi Schlossl, Ehrenhausen

   Georgi Schlossl

   Ehrenhausen, Stiria, Austria

    • Fara transport
    Weingut Kogl, Ehrenhausen

    Weingut Kogl

    Ehrenhausen, Stiria, Austria

     • Fara transport
     Villa Carla, Ehrenhausen

     Villa Carla

     Ehrenhausen, Stiria, Austria

      • Fara transport

      Vacante ski Ehrenhausen

      Ehrenhausen reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Ehrenhausen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ehrenhausen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte Ski Ehrenhausen (Stiria, Austria) iarna 2020 - 2021 - Alege din 17 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!