Oferte cazare Pfunds, Tirol Austria iarna 2021
(16 oferte, 203EUR - 546.7EUR)
Tyrol, Pfunds

Tyrol

Pfunds, Tirol, Austria

  • Fara transport

  Despre PfundsPrezentare si poze Pfunds

  Pfunds

  Pfunds în valea Oberinntal este situat într-o regiune de granita aproape de Elveția și Italia. Municipalitatea din Pfunds cuprinde satele Stuben și Pfunds-Dorf, conectate printr-un pod de lemn, care a fost construit în 1950, precum și cătunele Wand, Vorder- și Hinterkobel, Birkach, Lafairs, Stein și Greit. Începând cu anii 1980 Pfunds acordă o mare importanță pentru politica de comunitate ecologică, instaland panouri solare, cu accent pe recuperarea energiei în grădini de iarnă, ​​precum și sistemele de încălzire anti-poluare cu biomasa si aschii de lemn.

  Oferte Pfunds

  Pfunds, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Pfunds sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Pfunds pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Pfunds sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Pfunds oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Pfunds garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Pfunds va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Pfunds, Tirol, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 17 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Pfunds

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pfunds?

  Berg Hof, VITALHOTEL LAFAIRSER HOF, TYROL, PENSION ST.LUKAS, Ferienhof Schone Aussicht sunt cele mai populare hoteluri din Pfunds