Oferte cazare Edlbach, Austria Superioara Austria iarna 2023
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Smoritz Private Residenz, Edlbach

Smoritz Private Residenz  

Edlbach, Austria Superioara, Austria

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Knirschenhof, Edlbach

Knirschenhof

Edlbach, Austria Superioara, Austria

  • Fara transport

  Oferte Edlbach

  Edlbach, Austria Superioara, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Edlbach sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Edlbach pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Edlbach sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Edlbach oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Edlbach garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Edlbach va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Edlbach, Austria Superioara, Austria iarna 2023 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Edlbach

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Edlbach?

  SMORITZ PRIVATE RESIDENZ, KNIRSCHENHOF sunt cele mai populare hoteluri din Edlbach

  Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Edlbach?

  SMORITZ PRIVATE RESIDENZ sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Edlbach. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Edlbach.