Oferte cazare Steeg, Tirol Austria iarna 2021
(22 oferte, 350EUR - 350EUR)
Hotel Styrolerhof, Steeg Lechtal

Hotel Styrolerhof

Steeg Lechtal, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Post, Steeg

  Post

  Steeg, Tirol, Austria

   • Fara transport

   Despre SteegPrezentare si poze Steeg

   Steeg

   Steeg, cu o populație de 680 de locuitori, este ultimul municipiu prin care vizitatorii parcurg înainte de a ajunge la capătul văii Lechtal. Acesta cuprinde mai multe cătune, dintre care cea mai vestică (Lechleiten și Gehren) sunt situate la capătul impresionantului defileu Lechschlucht, chiar la granița cu provincia vecină Vorarlberg.

   Oferte Steeg

   Steeg, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Steeg sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Steeg pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Steeg sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Steeg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Steeg garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Steeg va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Steeg, Tirol, Austria iarna 2021 - 2022 - Alege din 23 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Recomandari turistice pentru Steeg

   Experiența Tirolului pe spatele unui cal - o aventură minunată!

   Cu ceva timp în urmă, caii reprezentau în principal animale de lucru și un mijloc de transport. În prezent călăritul a devenit un sport în care se organizează în mod regulat competiții și turnee. Călătoria în peisajul frumos al Tirolului este o experiență excelentă.

   Patinajul pe gheață face parte din iarnă, deoarece este zăpadă și schi. Și desigur Tirolul oferă un număr mare de posibilități de a practica acest sport. Există de ex. patinoare artificiale, stadioane cu gheață, patinoare interioare sau chiar lacuri unde puteți merge la patinaj. Patinajul pe gheață vă va face să zâmbiți și vă veți bucura cu adevărat de acest sport, care este cu adevărat perfect pentru adulți și copii.

   În centrul stațiunii de vacanță Steeg, în clădirea comunală a Steeg GmbH, se află piscina de aventură Aqua Nova. Această instalație cuprinde trei zone, adică o lume a apei, o lume spa și o zonă care este complet dedicată copiilor. Lumea apei (Wasser Welt) cuprinde piscina interioară cu zonele sale diferite de înot, jeturile de masaj, o cascadă și băncile de căldură. Ideale pentru relaxarea trupului și sufletului sunt și șezlongurile de vârtej, îndreptate către munții fabuloși ai văii Lechtal.

   Intrebari frecvente despre Steeg

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Steeg?

   Krauterhotel Wirtshaus "Der Stern", HAUS BRUNNECK, HAUS BIBERKOPF, GEHRNERHOF, GASTHOF SCHWARZER ADLER sunt cele mai populare hoteluri din Steeg

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Steeg?

   Hotel Styrolerhof, Krauterhotel Wirtshaus "Der Stern", POST sunt cele mai apreciate hoteluri din Steeg ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Steeg.