Ski Sankt Kathrein Am Offenegg, Stiria Austria iarna 2019
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 328.3EUR - 328.3EUR)
Eder Wohlfuehlhotel, Sankt Kathrein Am Offenegg

Eder Wohlfuehlhotel

Sankt Kathrein Am Offenegg, Stiria, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Landhotel Schwaiger, Sankt Kathrein Am Offenegg

Landhotel Schwaiger

Sankt Kathrein Am Offenegg, Stiria, Austria

  • Fara transport

  Vacante ski Sankt Kathrein Am Offenegg

  Sankt Kathrein Am Offenegg reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Sankt Kathrein Am Offenegg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Sankt Kathrein Am Offenegg va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Sankt Kathrein Am Offenegg (Stiria, Austria) iarna 2019 - 2020 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!