Ski Sankt Kathrein Am Offenegg, Stiria Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Zum Steinhauser, Sankt Kathrein Am Offenegg

Hotel Zum Steinhauser

Sankt Kathrein Am Offenegg, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Gasthof Unterberger, Sankt Kathrein Am Offenegg

  Gasthof Unterberger

  Sankt Kathrein Am Offenegg, Stiria, Austria

   • Fara transport
   Der Wilde Eder, Sankt Kathrein Am Offenegg

   Der Wilde Eder

   Sankt Kathrein Am Offenegg, Stiria, Austria

    • Fara transport

    Vacante ski Sankt Kathrein Am Offenegg

    Sankt Kathrein Am Offenegg reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Sankt Kathrein Am Offenegg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Sankt Kathrein Am Offenegg va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Sankt Kathrein Am Offenegg (Stiria, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Sankt Kathrein Am Offenegg

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sankt Kathrein Am Offenegg?

    Der Wilde Eder, Gasthof Unterberger, HOTEL ZUM STEINHAUSER sunt cele mai populare hoteluri din Sankt Kathrein Am Offenegg