Ski Monichwald, Stiria Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 415.1EUR - 415.1EUR)
Berggasthof Schwengerer, Monichwald

Berggasthof Schwengerer

Monichwald, Stiria, Austria

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Hotel Hold Sup., Monichwald

Hotel Hold Sup.

Monichwald, Stiria, Austria

  • Fara transport

  Vacante ski Monichwald

  Monichwald reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Monichwald oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Monichwald va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Monichwald (Stiria, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Monichwald

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Monichwald?

  Berggasthof Schwengerer, Seegasthof Breineder Familien And Seminarhotel, Hotel Hold Sup. sunt cele mai populare hoteluri din Monichwald

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Monichwald?

  Berggasthof Schwengerer sunt cele mai apreciate hoteluri din Monichwald ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Monichwald.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Monichwald?

  Berggasthof Schwengerer sunt cele mai apreciate hoteluri din Monichwald ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Monichwald.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Monichwald?

  Berggasthof Schwengerer sunt cele mai apreciate hoteluri din Monichwald cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Monichwald.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Monichwald?

  Berggasthof Schwengerer sunt hoteluri din Monichwald ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Monichwald.