Munte Solden, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (588 oferte, 247.8EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Lorenzi, Solden

Lorenzi

Solden, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Jagdhof, Solden

  Jagdhof

  Solden, Tirol, Austria

   • Fara transport

   Despre SoldenPrezentare si poze Solden

   Solden

   Aflat la 90 km de Innsbruck, la 69 km de Imst şi la 60 km de Otz, staţiunea se află la 1.342 m altitudine şi este foarte cunoscută pentru munţii înalţi, valea superbă, pădurile şi tradiţiile locului.
   Zona reprezinta una din cele mai mari regiuni de ski din Austria. In aceasta regiune gasim cea mai lunga partie din lume, cu o lungime de 14 km, platforma BIG3 Gaislachkogl la o altitudine de 3.058 metri.

   Recomandari turistice pentru Solden

   Aici se află cel mai faimos teleferic, Geislachkogelbahn, care te urcă la vârful Geislachkogel (3031 m),pentru a putea admira priveliştea oferită de Alpii Otzal. Are cea mai lungă pârtie are 10 km din cei 72 km existenţi. Sse poate practica snowboardul şi schi fond existând 16 drumuri cu teren denivelat din Sölden începe Drumul Gheţarului Otzal, care urcă la 2821 m pânăla gheţar.
   Schiorii si snowboarderii sunt asteptati cu 151 km de partii, deserviti de 34 de instalatii de transport pe cablu moderne cu o capacitate de preluare de 69 000 persoane/ora.

   In zona exista scoli de ski, se poate practica ski pe timp de noapte, exista piste de ski fond, derdelus, patinoar.

   In timpul verii se pot realiza excursii catre refugii si lacurile de munte, tenis, voleyball.

   După-amiaza şi seara este „Partytime“ în cabanele din localitate! Sölden dispune de o infrastructură turistică, care nu lasă nimic de dorit. Freizeit-Arena“, situată în Ötztaler Alpenbad (în stil tirolez) dispune de piscine (25 m) şi un parc de aventuri acvatic, unde nu ai cum sa te plictisesti. În plus, Freizeit-Arena pune la dispoziţie un patinoar, o sală de sport/tenis, Fitness-Studio, bowling şi un cinematograf. Numeroase magazine vă invită să intraţi şi să vă bucuraţi de ofertă.