Munte Itter, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (39 oferte, 267.4EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Sporthotel Tirolerhof, Itter

Sporthotel Tirolerhof

   Scor 9.4 din 1 comentarii

Itter, Tirol, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre ItterPrezentare si poze Itter

Itter

Departe de turismul de masă vă puteţi bucura de ospitalitatea staţiunii Itter şi de imaginea foarte frumoasă oferită de vechiul castel al acesteia. Satul mic şi prietenos este situat la poalele Hohe Salve, pe un platou însorit departe de agitaţie şi în mijlocul naturii. Puteţi profita de frumuseţea munţilor la maxim. Pe lângă câteva teleschiuri de antrenament, gondola Salvista Gondelbahn vă permite de asemenea accesul direct la distracţia pe plăci. Localitatea idilică oferă numeroase trasee de excursii şi posibilităţi de schi fond precum şi un derdeluş natural cu nocturnă şi multe oferte gastronomice.
Situarea excelentă a Itter în Brixtenal permite schiorilor să beneficieze de condiţii perfecte pentru o vacanţă frumoasă la zăpadă. Domeniul schiabil are în jur de 284 km de pârtii bătătorite - cu posibilităţi pentru toate nivele de cunoştinţe. Cele 90 de instalaţii pe cablu asigură transportu, fără mari ocolişuri, iar după schi puteţi petrece după chef: la "Salvista-Stadl" de exemplu chiar până de dimineaţă! O vizită merită şi vecinele Söll şi Hopfgarten. Pentru a ajunge în staţiune puteţi folosi maşina proprie sau trenul şi nici avionul nu vă lasă prea departe: gara este la cca. 6 km (Hopfgarten), iar cel mai apropiat aeroport la cca. 75 km depărtare (Innsbruck).

Recomandari turistice pentru Itter

Pe lângă zile de acţiune pe pârtie, în Itter şi Hopfgarten vă aşteaptă multe alternative, cum ar fi derdeluş, plimbări cu sania trasă de cai, patinaj şi ice stock (asemănător curling). Plimbările şi drumeţiile pe zăpadă sunt de asemnea o modalitate foarte îndrăgită de petrecere a timpului liber. La Husky-Ranch pe Angerberg puteţi vedea un pic din interesanta lume sportivă a saniilor trase de câini. Încercaţi cursul nostru de probă! Dar pentru agrement şi masă vă stau la dispoziţie numeroase baruri, restaurante, cabane şi localuri de dans. Pe petrecăreţi îi aşteaptă cu uşile dechise până în zori „Salvista-Stadl“ în Itter. Vă recomandăm o excursie în învecinatele Ellmau, Söll sau chiar Kitzbühel şi Kirchberg.

Intrebari frecvente despre Itter

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Itter?

Sporthotel Tirolerhof, Pensiunea Gabriela, Gastehaus Fruhstuckspension Fuchs Simon, FERIENWOHNUNGEN HAUS HOFBICHL, CLUB HOTEL EDELWEISS sunt cele mai populare hoteluri din Itter

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Itter?

Sporthotel Tirolerhof, Tirolerhof Hohe Salve Region sunt cele mai apreciate hoteluri din Itter ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Itter.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Itter?

Sporthotel Tirolerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Itter ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Itter.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Itter?

Sporthotel Tirolerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Itter ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Itter.