Munte Pertisau, Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Munte× (54 oferte, 329EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Hotel Auszeit, Pertisau

Hotel Auszeit  

Pertisau, Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Ga´Sund Vital Hotel Post Am See, Pertisau

Ga´Sund Vital Hotel Post Am See  

   Scor 9.7 din 2 comentarii

Pertisau, Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Strandhotel Entner, Pertisau

Strandhotel Entner

Pertisau, Tirol, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Wagnerhof, Pertisau

Wagnerhof

Pertisau, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Karlwirt, Pertisau

  Karlwirt

  Pertisau, Tirol, Austria

   • Fara transport
   Post, Pertisau

   Post

   Pertisau, Tirol, Austria

    • Fara transport
    Central, Pertisau

    Central

    Pertisau, Tirol, Austria

     • Fara transport
     Entner, Pertisau

     Entner

     Pertisau, Tirol, Austria

      • Fara transport

      Despre PertisauPrezentare si poze Pertisau

      Pertisau

      Mica localitate Pertisau este situată idilic pe malul vestic al lacului Achen. La o altitudine de 950 m puteţi să vă bucuraţi de atmosfera relaxată tiroleză. Staţiunea este un loc ideal de pornire penrtu schi fond şi drumeţii, datorită nu în ultimul rând apropierii de "Karwendelgebirge", una din cele mai mari arii naturale protejate din Tirol. Şi în afara pârtiilor vă stau la dispoziţie multe şi variate posibilităţi de petrecere a timpului liber, astfel puteţi vizita centrul modern de activităţi sau vă răsfăţa cu bunătăţi la unul din restaurantele cu specific tradiţional.

      Recomandari turistice pentru Pertisau

      Regiunea din jurul Achensee este diferită de fortăleţele apres-ski, fiind un loc de linişte şi natură frumoasă. Zilele aici curg aici confortabil şi plăcut. Mâcăruri şi băuturi rafinate, muzică, divertisment şi concerte, o seara tipică tiroleză sunt câteva din ofertele de care puteţi profita. Dintre activităţile dinamice care vă stau la dispoziţie fac parte numeroase şi variate trasee de iarnă pentru drumeţii în jurul lacului şi staţiunile din jurul acestuia. La Maurach vă aşteaptă cu mai multe derdeluşe, inclusiv unul cu nocturnă, deschis până la ora 23! Special pentru iubitorii de adrenalină este "Airrofan": În această experienţă extraordinară de zbor puteţi admira Lacul Achen de sus, la o viteză de până la 85 kilometri pe oră, ataşat la o frânghie de 800 m lungime - nu este recomandat celor cu inima slabă!

      Intrebari frecvente despre Pertisau

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pertisau?

      Hotel Auszeit, Ga´Sund Vital Hotel Post Am See, Travel Charme Fuerstenhaus Am Achensee, Strandhotel Entner, Appartements Einwaller sunt cele mai populare hoteluri din Pertisau

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pertisau?

      Hotel Auszeit, Ga´Sund Vital Hotel Post Am See, Travel Charme Fuerstenhaus Am Achensee, Strandhotel Entner, Seehotel Einwaller sunt cele mai apreciate hoteluri din Pertisau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pertisau.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Pertisau?

      Ga´Sund Vital Hotel Post Am See, Strandhotel Entner sunt cele mai apreciate hoteluri din Pertisau ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Pertisau.

      Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Pertisau?

      Hotel Auszeit, Ga´Sund Vital Hotel Post Am See, Strandhotel Entner sunt cele mai apreciate hoteluri din Pertisau ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Pertisau.

      Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Pertisau?

      Ga´Sund Vital Hotel Post Am See, Strandhotel Entner sunt cele mai apreciate hoteluri din Pertisau cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Pertisau.