Munte Ehrwald, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (106 oferte, 105EUR - 1000EUR)
Carmen, Ehrwald

Carmen

Ehrwald, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Tannenhof, Ehrwald

  Tannenhof

  Ehrwald, Tirol, Austria

   • Fara transport
   Almrausch, Ehrwald

   Almrausch

   Ehrwald, Tirol, Austria

    • Fara transport

    Despre EhrwaldPrezentare si poze Ehrwald

    Ehrwald

    Localitatea tipic tiroleză Ehrwald este situată la cca. 994 m altitudine într-o vale plină de soare, înconjurată de masivul Zugspitze, lanţul Mieming şi Wettersteingebirge. În Ehrwald vă aşteaptă pârtii cu toate gradele de dificultate, aici vor fi complet satisfăcuţi şi cei cu multă experienţă şi începătorii! Pentru copii există la Ehrwalder Alm multe posibilităţi de a învăţa schiatul în atmosferă relaxată şi cu multă distracţie. Pe lângă plăcerea de a aluneca pe plăci coborârea de vale de la Ehrwalder Alm pune la dispoziţie derdeluş în nocturnă cu sănii, bob sau chiar Snow-Fox.

    Recomandari turistice pentru Ehrwald

    În Ehrwald Après-Ski-ul este mai degrabă liniştit şi relaxant în atmosferă confortabilă. O adresă foarte îndrăgită este aici "Schirmbar"-ul, situat chiar în centrul Ehrwald. Dar şi direct la staţia de vale, de exemplu la Ganghoferhütte - unde găsiţi din când în când şi muzică live - puteţi încheia în mod plăcut o zi reuşită la schi. Ehrwald vă pune la dispoziţie multe alte oferte de care puteţi profita după schi, de exemplu câteva ore de desfătare la piscina Tiroler Zugspitz Arena, la săniuş sau o plimbare lungă cu rachetele de zăpadă - alegerea este a dumneavoastră!

    Intrebari frecvente despre Ehrwald

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ehrwald?

    Hotel Alpen-Residence, Aktiv Familienresort Ti, Mountain-Boutiquehotel De, Family Wellnesshotel Tirolerhof, Hotel Der Grune Baum sunt cele mai populare hoteluri din Ehrwald

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ehrwald?

    Hotel Sonnenspitze, Hotel Der Grune Baum, Family Wellnesshotel Tirolerhof, Mountain-Boutiquehotel De, Hotel Feneberg sunt cele mai apreciate hoteluri din Ehrwald ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ehrwald.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Ehrwald?

    Hotel Sonnenspitze sunt cele mai apreciate hoteluri din Ehrwald ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Ehrwald.