Munte Vent, Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Munte× (15 oferte, 350EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Hotel Kleon, Vent

Hotel Kleon

   Scor 9.7 din 1 comentarii

Vent, Tirol, Austria

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Familienhotel Vent, Vent

Familienhotel Vent

Vent, Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Gasthof Weisskugel, Vent

Gasthof Weisskugel

   Scor 9.4 din 1 comentarii

Vent, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Vent, Vent

Vent

Vent, Tirol, Austria

  • Fara transport

  Despre VentPrezentare si poze Vent

  Vent

  Petrecere şi agitaţie nu fac parte din concediul dvs. ideal? Căutaţi pur şi simplu relaxare la munte? Daţi atunci o şansă staţiunii Vent! Vă aşteaptă multă tradiţie şi ospitalitate autentică şi bineînţeles şi o culisă deosebită. Înconjuraţi de profilul impozant al Alpilor Ötztal Alpen, Wildspitze, Similaun & Co. vă aşteaptă cu nenumărate trasee de drumeţii, cu sau fără rachete de zăpadă şi o ofertă în special de dicată familiilor. În localurile rustice sau la o plimbare romantică cu trăsura trasă de cai vă invităm să uitaţi pentru o vreme de rutina şi problemele de fiecare zi.

  Recomandari turistice pentru Vent

  În Vent atmosfera este calmă ca odinioară. Cu toate acestea există refugii şi hanuri unde vă puteţi opri după o zi buna la schi. În jurul Vent există de asemenea, mai multe trasee de drumeţii, unde vă puteţi bucura de peisajele montane fascinante cu vârfurile de peste 3000 m - puteţi face şi un tur ghidat cu rachete de zăpadă desigur! De mai multă acţiune se ocupă derdeluşul cu 5 km lungime care vă duce în coborâre palpitantă pe sanie chiar până în sat.

  Intrebari frecvente despre Vent

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vent?

  Hotel Kleon, Familienhotel Vent, Berghotel Gasthof Gstrein, GASTHOF WEI ßKUGEL, Vent sunt cele mai populare hoteluri din Vent

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Vent?

  Hotel Kleon, Familienhotel Vent, Hotel Similaun, Gasthof Weisskugel sunt cele mai apreciate hoteluri din Vent ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Vent.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Vent?

  Hotel Kleon, Hotel Similaun, Gasthof Weisskugel sunt cele mai apreciate hoteluri din Vent ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Vent.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Vent?

  Familienhotel Vent sunt cele mai apreciate hoteluri din Vent ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Vent.