Munte Walchsee, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (82 oferte, 105EUR - 763EUR)

Afiseaza harta
Hotel Ferienclub Bellevue Am See, Walchsee

Hotel Ferienclub Bellevue Am See

Walchsee, Tirol, Austria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
Hotel Schick, Walchsee

Hotel Schick

Walchsee, Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Pensiunea Sonnenhof, Walchsee

Pensiunea Sonnenhof

   Scor 9.4 din 1 comentarii

Walchsee, Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Seehof, Walchsee

Seehof

Walchsee, Tirol, Austria

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

Despre WalchseePrezentare si poze Walchsee

Walchsee

La o altitudine de 658 m se află localitatea Walchsee, chiar la malul lacului cu acelaşi nume. Localitatea răsfăţată de soare este la poalele Zahmen Kaisers. Pentru drumeţii şi schi fond puteţi porni la tururi prelungite de la Walchsee, pe lacul îngheţat puteţi face Ice Stock (sport asemănător curling) sau patina, iar pentru schiori instalaţiile sunt la doar câteva minute depărtare pentru Zahmen Kaiser, cu legături cu skibus-ul pentru Unterberghorn. Iubitorii de aventură pot face drumeţii lungi pe zăpada adâncă, iar pe copii îî aşteaptă cu drag derdeluşul local.

Recomandari turistice pentru Walchsee

Après-Ski veţi găsi în special în Walchsee şi Kössen. În „Londoner“ în Kössen, şi „Rosseeo“ în Walchsee şi multe alte localuri vă aşteaptă tot ce face Après-Ski-ul - la preţuri prietenoase! În Walchsee sunteţi invitat la petrecere în Liftstüberl, la staţia din vale. Încercaţi gastronomia regională, cum ar fi "Kaiserschmarrn", "Forelle" tipică Kössen sau "Ripperln vom Zicklein". Vă recomandăm de asemenea schiul pe pârtia cu nocturnă. În Schwendt vă stau la dispoziţie tururi uşoare şi cursuri de Snowbike-Kurse, care vă promit ore de activitate. de-a lungul zilei vă stau la dispoziţie numeroase activităţi, cum ar fi săniuş pe unul din cele 3 derdeluşe din Walchsee, plimbări şi drumeţii minunate, plimbări cu sania trasă de cai, Kegeln (asemănător bowling) sau Snowtubing.

Intrebari frecvente despre Walchsee

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Walchsee?

Hotel Bernhard, Hotel Ferienclub Bellevue Am See, Hotel Schick, Pensiunea Sonnenhof, Hotel Garni Tirol sunt cele mai populare hoteluri din Walchsee

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Walchsee?

Hotel Ferienclub Bellevue Am See, Hotel Schick, Pensiunea Sonnenhof, Seehotel Brunner, Ferienclub Bellevue am Se sunt cele mai apreciate hoteluri din Walchsee ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Walchsee.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Walchsee?

Hotel Bernhard, Pensiunea Sonnenhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Walchsee ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Walchsee.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Walchsee?

Hotel Ferienclub Bellevue Am See, Hotel Schick, Pensiunea Sonnenhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Walchsee ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Walchsee.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Walchsee?

Hotel Ferienclub Bellevue Am See sunt cele mai apreciate hoteluri din Walchsee cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Walchsee.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Walchsee?

Hotel Bernhard, Hotel Ferienclub Bellevue Am See, Hotel Schick, Pensiunea Sonnenhof sunt hoteluri din Walchsee ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Walchsee.