Munte Berwang, Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Munte× (63 oferte, 241.5EUR - 901.6EUR)
Hotel Jagdhaus, Berwang

Hotel Jagdhaus

Berwang, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Thanellerhof, Berwang

Hotel Thanellerhof

Berwang, Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Singer Sporthotel Spa Superior, Berwang

Singer Sporthotel Spa Superior

Berwang, Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Kaiserhof, Berwang

Hotel Kaiserhof

Berwang, Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Familien- Und Kinderhotel, Berwang

Familien- Und Kinderhotel

Berwang, Tirol, Austria

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Witt, Berwang

Witt

Berwang, Tirol, Austria

  • Fara transport

  Despre BerwangPrezentare si poze Berwang

  Berwang

  În centrul Tiroler Zugspitz Arena, la o altitudine cu zăpadă asigurată - 1.342 m - este situat satul montan tirolez Berwang, un adevărat paradis pentru vacanţele de iarnă şi în familie o adevărată comoară ascunsă pentru regii zăpezii de toate vârstele. Berwang este o staţiune cu distanţe foarte mici la: instalaţiile pe cablu, trasee de schi fond, un patinoar, un derdeluş şi trasee de plimbare - la fiecare ajungeţi foarte repede de la unitatea de cazare. Maşina puteţi lăsa aici. O şcoală de schi şi o grădiniţă de schi, magazine alimentare şi sportive, baruri de Après-Ski şi diferite restaurante, Berwang oferă tot ce este nevoie pentru o vacanţă de succes. Localitatea aflat la cea mai mare altitudine din Zugspitz Arena din Tirol este situat în zonă luminoasă şi foarte frumoasă din punctul de vedere al peisajului la doar câţiva km de graniţa între Germania şi Austria.

  Recomandari turistice pentru Berwang

  Après-Ski-ul este mai degrabă liniştit şi relaxat în Berwang. Situată foarte frumos, cu refugiii tradiţionale şi staţii de pauză în domeniul schiabil sau în vale vă invită la un pahar de după-amiază. Seara vă aşteaptă numeroase restaurante şi alte localuri gastronomice cu specialităţi locale. Dar şi mai târziu găsiţi uşi deschise în Berwang, pentru dans în special Balu's Musicpub care în perioada de vârf a sezonului vă aşteaptă cu muzică live în fiecare zi.

  Intrebari frecvente despre Berwang

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Berwang?

  Hotel Jagdhaus, Hotel Thanellerhof, Hotel Kaiserhof, Singer Sporthotel Spa Superior, Familien Kinderhotel Kaiserhof sunt cele mai populare hoteluri din Berwang

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Berwang?

  Hotel Jagdhaus, Singer Sporthotel Spa Superior, Hotel Kaiserhof, Familien Kinderhotel Kaiserhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Berwang ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Berwang.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Berwang?

  Hotel Jagdhaus, Hotel Kaiserhof, Familien Kinderhotel Kaiserhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Berwang ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Berwang.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Berwang?

  Hotel Kaiserhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Berwang cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Berwang.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Berwang?

  Hotel Thanellerhof, Hotel Jagdhaus, Singer Sporthotel Spa Superior, Hotel Kaiserhof sunt hoteluri din Berwang ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Berwang.