Munte Kramsach, Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Munte× (39 oferte, 279.7EUR - 350EUR)
Sporthotel Sonnenuhr, Kramsach

Sporthotel Sonnenuhr

Kramsach, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Gappen, Kramsach

Hotel Gappen

Kramsach, Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Ferienpension Haflingerhof Und Nebenhaus, Kramsach

Ferienpension Haflingerhof Und Nebenhaus

Kramsach, Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Sonnenuhr, Kramsach

Sonnenuhr

Kramsach, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Windhaghof, Kramsach

  Windhaghof

  Kramsach, Tirol, Austria

   • Fara transport
   Erbhof, Kramsach

   Erbhof

   Kramsach, Tirol, Austria

    • Fara transport

    Despre KramsachPrezentare si poze Kramsach

    Kramsach

    Localitatea Kramsach (520 m) este situată în tiroleza vale Unterinntal, pe malul nordic al Innului şi se întinde vizavi de Rattenberg pe gura de vărsare în formă de evantai Brandenberger Ache. Datorită celor 6 lacuri înconjurătoare este numit şi "Seendorf" - Satul Lacurilor şi vă aşteaptă cu ambientul perfect pentru un concediu de refacere. Numeroase posibilităţi de agrement cum ar fi patinaj sau hochei pe gheaţă, varietate culinară vă oferă restaurantele, refugiile şi tipicele localuri gastronomice. Kramsach s-a specializat în oferte pentru începători şi cei ce vor să-şi reîmprospăteze cunoştinţele de schi, dar şi pentru avansaţi, snowboarderi şi schiori fond există destulă varietate. Cu instalaţia Sonnwendjochbahn-Sessellift veţi pluti comod de la 520 la 1.900 m, direct la distracţie pe zăpadă.

    Recomandari turistice pentru Kramsach

    Après-Ski în Alpbachtal începe la unul din refugiile primitoare de pe pârtie, aici puteţi lua în linişte o masă copioasă - apoi atmosfera devine mai animată. Fanii Après-Ski-ului nu pot pierde ocazia de a vizita "Gondelalm": intregul mobilier constă din gondole - dacă este prea mult pentru dumneavoastră vă stau la dispoziţie numeroase restaurante, o plimbare la lumina torţelor sau săniuş în nocturnă. În plus: excursii ghidate, plimbări cu sania trasă de cai şi ice-stock (asemănător curling). Pentru relaxare vă stă la dispoziţie piscina Alpbacher Erlebnishallenbad zur Verfügung, care vă aşteaptă cu tobogan, whirlpool, solar şi diverse saune.

    Intrebari frecvente despre Kramsach

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kramsach?

    Sporthotel Sonnenuhr, Hotel Gappen, Ferienpension Haflingerhof Und Nebenhaus, Sonnenuhr, Hotel Jagdhof sunt cele mai populare hoteluri din Kramsach

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kramsach?

    Sporthotel Sonnenuhr, Hotel Gappen, LANDGASTHOF GAPPEN, Hotel Jagdhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Kramsach ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kramsach.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kramsach?

    Hotel Gappen sunt cele mai apreciate hoteluri din Kramsach ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kramsach.

    Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Kramsach?

    Sporthotel Sonnenuhr, Hotel Gappen sunt cele mai apreciate hoteluri din Kramsach ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Kramsach.

    Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kramsach?

    Sporthotel Sonnenuhr, Ferienpension Haflingerhof Und Nebenhaus sunt cele mai apreciate hoteluri din Kramsach cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kramsach.

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Kramsach?

    Ferienpension Haflingerhof Und Nebenhaus, Hotel Gappen, Hotel Jagdhof sunt hoteluri din Kramsach ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Kramsach.