Munte Flirsch, Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Munte× (15 oferte, 350EUR - 350EUR)

Afiseaza harta
Hotel Basur, Flirsch

Hotel Basur

   Scor 8.9 din 2 comentarii

Flirsch, Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Troschana, Flirsch

Troschana

Flirsch, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Nadlihof, Flirsch

  Nadlihof

  Flirsch, Tirol, Austria

   • Fara transport
   Haus Sigl, Flirsch

   Haus Sigl

   Flirsch, Tirol, Austria

    • Fara transport

    Despre FlirschPrezentare si poze Flirsch

    Flirsch

    La 1154 m altitudine în Stanzertal se află Flirsch, la doar 13 km de internaţional renumita staţiune de schi St. Anton. În micuţa localitate veţi găsi în schimb mai multă linişte. Dacă vreţi să vă petreceţi concediul mai degrabă relaxat şi departe de agitaţie Flisch este alegerea corectă! Cei 13 km pot fi însă bineînţeles fără probleme acoperiţi cu skibus-urile gratuite. Pe lângă variata ofertă de timp liber din St. Anton vă aşteaptă numeroase posibilităţi şi în Flirsch, cum ar fi un derdeluş natural cu nocturnă.

    Recomandari turistice pentru Flirsch

    În localitatea liniştită şi idilică Flirsch veţi găsi câteva posibilităţi de a petrece o zi plină. Un exemplu este derdeluşul cu nocturnă, trasee pe zăpadă vă aşteaptă atât în Flirsch cât şi în Pettneu. Cine vrea ceva petrecere nu poate să piardă ocazia de a profita de legendarul Après-Ski în St. Anton. Aici există multe posibilităţi chiar la staţiile de vale, cum ar fi "Krazy Kanguruh" sau "Heustadl". Vizita la „Mooserwirt“ este obligatorie: Après-Ski cu statut de cult! Seara târziu în diferitele baruri şi discoteci atmosfera se încinge, una din destinaţiile preferate este „Kandahar“, unde veţi găsi DJ’s internaţionali şi Cocktail-uri delicioase pentru dispoziţia perfectă.

    Intrebari frecvente despre Flirsch

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Flirsch?

    Hotel Basur, Nadlihof, Apartments Alpenrose, Haus Schimpfossel, Apartment Maierhof sunt cele mai populare hoteluri din Flirsch

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Flirsch?

    Hotel Basur, Basur Das Schihotel Am Arlberg sunt cele mai apreciate hoteluri din Flirsch ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Flirsch.

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Flirsch?

    Hotel Basur sunt hoteluri din Flirsch ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Flirsch.