Munte Ellmau, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (65 oferte, 78.9EUR - 302EUR)
Hotel Alte Post, Ellmau

Hotel Alte Post

Ellmau, Tirol, Austria

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Der Bar, Ellmau

Der Bar

Ellmau, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Achlhof, Ellmau

  Achlhof

  Ellmau, Tirol, Austria

   • Fara transport

   Despre EllmauPrezentare si poze Ellmau

   Ellmau

   Localizate la poalele “Wilder Kaiser”, în Alpii Kitzbuhel, Ellmau (820 m) şi localităţile învecinate alcătuiesc împreuna cel mai mare domeniu de schi din Austria.
   Visele tale de vacanţă de iarnă cu siguranţa se vor îndeplini în această localitate foarte plăcută: pe pârtii (coborârile sunt o parte chiar până în centrul staţiunii) şi în afara lor oferă multiple posibilităţi de petrecere a timpului liber, incluzând curling, saniuş, plimbări în zăpadă şi excursii cu sania trasă de cai. La piscina KaiserBad vă aşteaptă un peisaj acvatic cu piscine acoperite şi multe saune. Pe un total de 55 km de trasee de drumeţii puteţi explora peisajul din o altă perspectiva.
   Alte avantaje sunt reprezentate de minunatele împrejurimi, accesul facil în staţiune, vreme foarte plăcută şi ospitalitatea tiroleza specifică şi nici cei mici nu au fost uitaţi, pentru ei există de asemenea multe evenimente.

   Recomandari turistice pentru Ellmau

   Refugii tradiţionale, confortabile, locale la modă şi discoteci va invită la un après-ski de neuitat în Ellmau! Nu este de mirare că Ellmau este o staţiune foarte îndrăgită pentru sporturile de iarnă.
   Un punct forte îl reprezintă evenimentul săptămânal "Noaptea de Schi" a Ellmau, completată cu “Gluhwein”(vin fiert) şi muzică, dar ospitalitatea tipic tiroleză vă aşteaptă la oricare din cafenelele şi localurile gastronomice din regiune. Posibilităţile de saniuş la lumina lunii, patinaj sau ice-stock (asemănător curling) vă vor îndemna la mai multă acţiune şi distracţie. La fel şi snowtubing sau o excursie cu elicopterul. Pentru aceia care preferă să se relaxeze după o zi de schi vor găsi ceea ce îşi doresc la piscina şi sauna centrului "Kaiserbades" din Ellmau. O alternativă poate fi o drumeţie pe zăpadă sau o plimbare extinsă cu sania trasa de cai.

   Intrebari frecvente despre Ellmau

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ellmau?

   Hotel Alte Post, Ferienhaus Elisabeth, Apparthotel Tom Sojer, Pension Und Appartements Hartkaiser, Aktiv Hotel Hochfilzer sunt cele mai populare hoteluri din Ellmau

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ellmau?

   HOTEL DER BAR, Pension Und Appartements Hartkaiser, Kaiserhof, Tirol Lodge, TIROL LODGE sunt cele mai apreciate hoteluri din Ellmau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ellmau.

   Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Ellmau?

   Hotel Alte Post sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Ellmau. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Ellmau.