Munte Zams, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (19 oferte, 395.9EUR - 395.9EUR)
Hotel Jagerhof, Zams

Hotel Jagerhof  

Zams, Tirol, Austria

  • Hotel pentru familii cu copii  
  • Fara transport
Hotel Pensiune Haueis, Zams

Hotel Pensiune Haueis  

Zams, Tirol, Austria

  • Hotel aproape de partia de ski  
  • Fara transport
Jaegerhof, Zams

Jaegerhof

Zams, Tirol, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre ZamsPrezentare si poze Zams

Zams

Flerul de vacanţă tipic tirolez promite Zams, staţiune care este situată paşnic între vârfurile acoperite de zăpadă ale masivului Venet în centrul regiunii turistice TirolWest. Satul confortabil şi-a păstrat până în zilele noastre caracterul său original astăzi şi vă aşteaptă datorită cabanelor viu colorate, hanurilor tradiţionale şi castelului Kronburg un farmec cald, care (re)atrage mulţi turişti de la an la an. O panoramă de neuitat poate fi savurată cel mai bine de la Krahberg, la 2212 m altitudine, unde priveliştea vi se deschide până la Zugspitze. Fanii sporturilor de iarnă şi în special familiile printre aceştia nu vor duce lipsă de nimic în ciuda faptului că domeniul schiabil are dimensiuni mai degrabă reduse. Acesta dispune de 22 de km de pârtii se află chiar în faţa uşii şi telecabina este situată chiar în staţiune. O gamă variată de baruri şi restaurante, facilităţi de spa şi oportunităţi pentru săniuş şi patinaj nu vor permite plictiselii să se instaleze nici pe seară.

Recomandari turistice pentru Zams

Puteţi termina ziua liniştit la revenirea de pe pârtii în una din numeroasele refugii tradiţionale. După o masă sănătoasă puteţi comenta şi vă aminti ziua la schi în companie bună şi veselă. Dar nu doar pe munte ci şi în vale vă stau la dispoziţie localuri - restaurante şi cafenele care abia aşteaptă să vă răsfeţe cu specialităţi regionale. Baruri şi pub-uri confortabile sunt o altă modalitate de petrecere a serii, de viaţa de noapte a Landeck puteţi profita până în zori la discoteca "die Burg", în inima oraşului. Dacă ceea ce vă doriţi este continuarea în mişcare vă aşteaptă derdeluşe, patinoare, plimbări cu săniile trase de cai, drumeţii pe zăpadă sau oferte de spa.

Intrebari frecvente despre Zams

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zams?

Hotel Pensiune Haueis, Hotel Jagerhof, TRAMSERHOF, Venet Gipfelhutte, Jaegerhof sunt cele mai populare hoteluri din Zams

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zams?

Hotel Jagerhof, Jaegerhof, Venet Gipfelhutte, GASTHOF KRONBURG, HOTEL RESTAURANT THURNER sunt cele mai apreciate hoteluri din Zams ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zams.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Zams?

Hotel Jagerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Zams ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Zams.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Zams?

Hotel Jagerhof, Jaegerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Zams ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Zams.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Zams?

Hotel Jagerhof sunt hoteluri din Zams ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Zams.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Zams?

Hotel Jagerhof sunt hoteluri din Zams ce au acces gratuit la internet