Munte Oberau, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (15 oferte, 105EUR - 533.4EUR)
Anonyme Appartments, Oberau

Anonyme Appartments

Oberau, Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Pension Starchenthof, Oberau

Pension Starchenthof

Oberau, Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Hotel Feldrose, Oberau

Hotel Feldrose

Oberau, Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Hotel Elan, Oberau

Hotel Elan

Oberau, Tirol, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre OberauPrezentare si poze Oberau

Oberau

La marginea Alpilor Kitzbühel în centrul văii însorite a Wildschönau, la 936 m altitudine veţi găsi localitatea Oberau. Satul drăguţ, tipic tirolez este considerat principala staţiune a văii şi impresionează în special datorită bisericii baroce cu peste 250 ani, există însă aici şi multe localuri plăcute şi rustice unde puteţi petrece multe ore de relaxare şi încerca specialităţile locale - Oberau este foarte simpatic tocmai datorită faptului că şi- a păstrat aerul tradiţional. De aici pleacă 5 tele-scaune la Roggenboden şi o legătură excelentă de ski-bus pentru acces comod la domeniul schiabil "Wildschönau". lăsaţi-vă răsfăţaţi de ospitalitatea şi liniştea Oberau! Dacă totuşi e ceva prea multă linişte aici vă puteţi bucura de derdeluşil de la Roggenboden sau de "Stadl-Après Ski Bar".

Recomandari turistice pentru Oberau

Multe baruri şi magazine vă aşteaptă la revenirea de pe pârtii. Oberau este foarte preţuit de turiştii care apreciază farmecul şi caracterul său special. Biserica barocă are peste 250 de ani şi merită în orice caz o vizită, pentru mai multă cultură vă stă la dispoziţie Muzeul Minier. În Roggenboden în schimb au loc periodic săniuş şi schi în nocturnă iar romanticilor li se oferă plimbări cu sania trasă de cai. Oberau este un punct de pornire excelent pentru schiori care caută în acelaşi timp o vacanţă de relaxare . Cu "Nightliner" ajungeţi însă fără probleme în celelalte localităţi pentru seri mai pline. Adrese bune pentru revenirea de pârtii sunt de exemplu "Bobo’s-Heustadl-Bar", chiar lângă staţia de vale a instalaţiei Markbachjochbahn sau "Gruttn-Bar" la staşia de vale a instalaţiei Schatzbergbahn. Dacă preferaţi varianta mai liniştită şi romantică puteţi face o plimbare cu trenul-aventură plin "Tunelul Misterios", cu torţe şi vin fiert după căderea întunericului.

Intrebari frecvente despre Oberau

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Oberau?

Anonyme Appartments, Pension Starchenthof, Pension Fertinghof, Hotel Feldrose, Hotel Elan sunt cele mai populare hoteluri din Oberau

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Oberau?

Landhotel Tirolerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Oberau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Oberau.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Oberau?

Anonyme Appartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Oberau ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Oberau.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Oberau?

Hotel Feldrose, Hotel Elan sunt cele mai apreciate hoteluri din Oberau ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Oberau.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Oberau?

Anonyme Appartments, Pension Fertinghof, Pension Starchenthof, Hotel Elan sunt hoteluri din Oberau ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Oberau.