Munte Pfunds, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (46 oferte, 203EUR - 512.8EUR)
Sonne, Pfunds

Sonne

Pfunds, Tirol, Austria

  • Fara transport

  Despre PfundsPrezentare si poze Pfunds

  Pfunds

  Pfunds în valea Oberinntal este situat într-o regiune de granita aproape de Elveția și Italia. Municipalitatea din Pfunds cuprinde satele Stuben și Pfunds-Dorf, conectate printr-un pod de lemn, care a fost construit în 1950, precum și cătunele Wand, Vorder- și Hinterkobel, Birkach, Lafairs, Stein și Greit. Începând cu anii 1980 Pfunds acordă o mare importanță pentru politica de comunitate ecologică, instaland panouri solare, cu accent pe recuperarea energiei în grădini de iarnă, ​​precum și sistemele de încălzire anti-poluare cu biomasa si aschii de lemn.

  Intrebari frecvente despre Pfunds

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pfunds?

  FERIENAPARTMENT PLANGGER OTTI, EDELWEISS, APPART COLLINA, APART BIRGIT, ANTONIUS PENSION sunt cele mai populare hoteluri din Pfunds

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pfunds?

  HOTEL GASTHOF TRAUBE, PENSION FUCHS sunt cele mai apreciate hoteluri din Pfunds ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pfunds.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Pfunds?

  Hotel Kajetansbrucke sunt cele mai apreciate hoteluri din Pfunds ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Pfunds.