Ski Wattenberg, Innsbruck Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Gasthof Z Muhle, Wattenberg

Gasthof Z Muhle

Wattenberg, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport

  Vacante ski Wattenberg

  Wattenberg reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Wattenberg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Wattenberg va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Wattenberg (Innsbruck Tirol, Austria) iarna 2022 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Wattenberg

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Wattenberg?

  Gasthof Z Muhle sunt cele mai populare hoteluri din Wattenberg