Ski Schmirn, Innsbruck Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (4 oferte, 310.6EUR - 310.6EUR)
Saxerhof, Schmirn

Saxerhof

Schmirn, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Apartment Schmirn 1, Schmirn

  Apartment Schmirn 1

  Schmirn, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport
   Chalet Antritt, Schmirn

   Chalet Antritt

   Schmirn, Innsbruck Tirol, Austria

    • Fara transport
    Ferienwohnung Hilber, Schmirn

    Ferienwohnung Hilber

    Schmirn, Innsbruck Tirol, Austria

     • Fara transport

     Vacante ski Schmirn

     Schmirn reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Schmirn oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Schmirn va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte Ski Schmirn (Innsbruck Tirol, Austria) iarna 2021 - Alege din 4 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

     Intrebari frecvente despre Schmirn

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Schmirn?

     Chalet Antritt, Ferienwohnung Hilber, SAXERHOF, APARTMENT SCHMIRN 1 sunt cele mai populare hoteluri din Schmirn