Ski Gries Am Brenner, Innsbruck Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 378EUR - 378EUR)
Hotel Humlerhof, Gries Am Brenner

Hotel Humlerhof

Gries Am Brenner, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Gasthof Rose, Gries Am Brenner

  Gasthof Rose

  Gries Am Brenner, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport

   Vacante ski Gries Am Brenner

   Gries Am Brenner reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Gries Am Brenner oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Gries Am Brenner va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Gries Am Brenner (Innsbruck Tirol, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Gries Am Brenner

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Gries Am Brenner?

   Gasthof Rose, HOTEL HUMLERHOF sunt cele mai populare hoteluri din Gries Am Brenner

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Gries Am Brenner?

   HOTEL HUMLERHOF sunt cele mai apreciate hoteluri din Gries Am Brenner ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Gries Am Brenner.