Ski Thaur, Innsbruck Tirol Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 441EUR - 441EUR)
Hotel Stangl, Thaur

Hotel Stangl

Thaur, Innsbruck Tirol, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
Hotel Gasthof Purner, Thaur

Hotel Gasthof Purner

Thaur, Innsbruck Tirol, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre ThaurPrezentare si poze Thaur

Thaur

Idilica staţiune este situată la 633 m deasupra nivelului mării, înconjurată de lumea montană unică de la poalele Nordkette. Doar 10 km despart satul de centrul capitalei Tirolului Innsbruck. Thaur, unde tradiţie se scrie cu T mare, nu este cunoscută doar datorită sculptorilor de presepii ci şi ca "Grădina de Legume a Tirolului". Iese în evidentă în special datorită ofertei culturale, din castelul Thaur s-au păstrat până azi din păcate doar ruine. Pe apropiatul Glungezer găsiţi un domeniul schiabil foarte frumos, cu coborâri în marea lor majoritate de dificulate medie. după o zi obositoare pe pârtie vă aşteaptă diverse restaurante şi cafenele în Thaur la relaxare.

Vacante ski Thaur

Thaur reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Thaur oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Thaur va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Thaur (Innsbruck Tirol, Austria) iarna 2020 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu All Inclusive, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Thaur

În Thaur Après-Ski-ul este mai degrabă liniştit. Restaurantele şi cafenelele primitoare vă invită la un sfârşit de zi plăcut. În special pentru iubitii de cultură este indicată oferta din Thaur, o vizită la castelul Thaurer Schloss fiind un punct obligatoriu în program. Cei care îşi doresc ceva mai multă varietate vor găsi ceea ce caută la o excursie la Innsbruck, capitala Tirolului vă aşteaptă cu magazine, cafenele şi muzee şi bineînţeles pentru petrecăreţi mai mult decât suficiente localuri.