Ski Gschnitz, Innsbruck Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (5 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Kirchdach, Gschnitz

Hotel Kirchdach

Gschnitz, Innsbruck Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Alfaierhof Bergheimat, Gschnitz

Alfaierhof Bergheimat

Gschnitz, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Gschnitzerhof, Gschnitz

  Gschnitzerhof

  Gschnitz, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport
   Haus Pranger, Gschnitz

   Haus Pranger

   Gschnitz, Innsbruck Tirol, Austria

    • Fara transport

    Vacante ski Gschnitz

    Gschnitz reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Gschnitz oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Gschnitz va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Gschnitz (Innsbruck Tirol, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege din 5 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Gschnitz

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Gschnitz?

    Hotel Kirchdach, HAUS PRANGER, GSCHNITZERHOF, Alfaierhof Bergheimat, Alfaierhof Alfaier Bergheimat sunt cele mai populare hoteluri din Gschnitz

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Gschnitz?

    Hotel Kirchdach sunt cele mai apreciate hoteluri din Gschnitz ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Gschnitz.

    Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Gschnitz?

    Hotel Kirchdach sunt cele mai apreciate hoteluri din Gschnitz ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Gschnitz.