Ski Volders, Innsbruck Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Krepperhutte, Volders

Krepperhutte

Volders, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Alpenrelax Krepperhutte, Volders

  Alpenrelax Krepperhutte

  Volders, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport
   Landgasthof Jagerwirt, Volders

   Landgasthof Jagerwirt

   Volders, Innsbruck Tirol, Austria

    • Fara transport
    Top Mountain View, Volders

    Top Mountain View

    Volders, Innsbruck Tirol, Austria

     • Fara transport

     Vacante ski Volders

     Volders reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Volders oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Volders va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte Ski Volders (Innsbruck Tirol, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege din 4 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

     Intrebari frecvente despre Volders

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Volders?

     Alpenrelax Krepperhutte, Top Mountain View, LANDGASTHOF JAGERWIRT, Krepperhutte sunt cele mai populare hoteluri din Volders