Ski Lans, Innsbruck Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Walzl, Lans

Hotel Walzl

Lans, Innsbruck Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Vacante ski Lans

Lans reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Lans oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Lans va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Lans (Innsbruck Tirol, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Lans

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Lans?

Hotel Walzl sunt cele mai populare hoteluri din Lans

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Lans?

Hotel Walzl sunt cele mai apreciate hoteluri din Lans ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Lans.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Lans?

Hotel Walzl sunt cele mai apreciate hoteluri din Lans ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Lans.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Lans?

Hotel Walzl sunt hoteluri din Lans ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Lans?

Hotel Walzl sunt hoteluri din Lans ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Lans.