Ski Tulfes, Innsbruck Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Gasthof Neuwirt, Tulfes

Gasthof Neuwirt

Tulfes, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport

  Vacante ski Tulfes

  Tulfes reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Tulfes oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Tulfes va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Tulfes (Innsbruck Tirol, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Tulfes

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Tulfes?

  Bandb Appartements Glungezer, Gasthof Neuwirt sunt cele mai populare hoteluri din Tulfes

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Tulfes?

  Gasthof Neuwirt sunt cele mai apreciate hoteluri din Tulfes ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Tulfes.