Ski Wals Siezenheim, Salzburg Land Austria iarna 2019
Filtre: Categorie: Ski× (4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Melanie, Wals Siezenheim

Melanie

Wals Siezenheim, Salzburg Land, Austria

  • Fara transport
  Gerl, Wals Siezenheim

  Gerl

  Wals Siezenheim, Salzburg Land, Austria

   • Fara transport
   Walserwirt, Wals Siezenheim

   Walserwirt

   Wals Siezenheim, Salzburg Land, Austria

    • Fara transport
    Knusperhaus, Wals Siezenheim

    Knusperhaus

    Wals Siezenheim, Salzburg Land, Austria

     • Fara transport

     Vacante ski Wals Siezenheim

     Wals Siezenheim reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Wals Siezenheim oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Wals Siezenheim va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte Ski Wals Siezenheim (Salzburg Land, Austria) iarna 2019 - 2020 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!