Ski Huttschlag, Salzburg Land Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (10 oferte, 256.5EUR - 256.5EUR)
Chaletdorf Auszeit, Huttschlag

Chaletdorf Auszeit

Huttschlag, Salzburg Land, Austria

  • Fara transport
  Almliesl Huet 234, Huttschlag

  Almliesl Huet 234

  Huttschlag, Salzburg Land, Austria

   • Fara transport
   Familienhotel Oberkarteis, Huttschlag

   Familienhotel Oberkarteis

   Huttschlag, Salzburg Land, Austria

    • Fara transport
    Almliesl Huet 136, Huttschlag

    Almliesl Huet 136

    Huttschlag, Salzburg Land, Austria

     • Fara transport
     Almliesl Huet 484, Huttschlag

     Almliesl Huet 484

     Huttschlag, Salzburg Land, Austria

      • Fara transport

      Vacante ski Huttschlag

      Huttschlag reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Huttschlag oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Huttschlag va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte Ski Huttschlag (Salzburg Land, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 10 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

      Intrebari frecvente despre Huttschlag

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Huttschlag?

      Almliesl Huet 484, Almliesl Huet 136, Familienhotel Oberkarteis, Hotel Und Aparthotel Almrosl, Almliesl Huet 234 sunt cele mai populare hoteluri din Huttschlag

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Huttschlag?

      CHALETDORF AUSZEIT sunt cele mai apreciate hoteluri din Huttschlag ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Huttschlag.