Ski Radstadt, Salzburg Land Austria iarna 2019
Filtre: Categorie: Ski× (6 oferte, 393.1EUR - 633.5EUR)
Hotel Guesthouse Elisabeth, Radstadt

Hotel Guesthouse Elisabeth

Radstadt, Salzburg Land, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Gastehaus Elisabeth, Radstadt

Gastehaus Elisabeth

Radstadt, Salzburg Land, Austria

  • Fara transport
  Zum Jungen Romer, Radstadt

  Zum Jungen Romer

  Radstadt, Salzburg Land, Austria

   • Fara transport
   Hotel Grundlers, Radstadt

   Hotel Grundlers

   Radstadt, Salzburg Land, Austria

   • Hotel cu Pensiune completa  
   • Fara transport

   Despre RadstadtPrezentare si poze Radstadt

   Radstadt

   Informaţii generale
   La o altitudine de 856 m și cu 4900 locuitori, Radstadt este situat în inima regiunii 'Sportwelt Amadé'. O atractie anumit aici este festivalului 'Knödel' (aluat), a avut loc la Schernberg ',' stradă în centrul Radstadt, deja în timp 19. În timpul festivalului, gazdele de pe strada stabili un tabel de 200 m lung pe care le oferă diferite soiuri de 'knödel' cu arome următoarele: Speck (slănină), Selchfleisch (afumat carne), Leber (ficatului), Zwetschke (prune), Marille (caise), germeni (drojdie), şi chiar şi îngheţată şi marţipan knödel! Alături de aceste delicatese, există 3 etape cu un program muzical colorate cu potabilă, muzica populara si jazz - şi intrarea este libera! Lucrurile se încălzeşte în mai devreme seara atunci când "Knödelfest merge pop" - cu un aspect oaspete la benzile de sus.

   Vacante ski Radstadt

   Radstadt reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Radstadt oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Radstadt va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Radstadt (Salzburg Land, Austria) iarna 2019 - 2020 - Alege din 6 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!