Ski Golling An Der Salzach, Salzburg Land Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (4 oferte, 241.9EUR - 361.6EUR)
Genießerhotel Dollerer, Golling An Der Salzach

Genießerhotel Dollerer

Golling An Der Salzach, Salzburg Land, Austria

  • Fara transport
  Gastehaus Sunkler, Golling An Der Salzach

  Gastehaus Sunkler

  Golling An Der Salzach, Salzburg Land, Austria

   • Fara transport
   Hotel Adler, Golling An Der Salzach

   Hotel Adler

   Golling An Der Salzach, Salzburg Land, Austria

    • Fara transport
    Pension Cafe Maier, Golling An Der Salzach

    Pension Cafe Maier

    Golling An Der Salzach, Salzburg Land, Austria

     • Fara transport

     Vacante ski Golling An Der Salzach

     Golling An Der Salzach reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Golling An Der Salzach oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Golling An Der Salzach va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte Ski Golling An Der Salzach (Salzburg Land, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 4 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

     Intrebari frecvente despre Golling An Der Salzach

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Golling An Der Salzach?

     Pension Cafe Maier, Hotel Adler, Genießerhotel Dollerer, Gastehaus Sunkler sunt cele mai populare hoteluri din Golling An Der Salzach

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Golling An Der Salzach?

     Genießerhotel Dollerer sunt cele mai apreciate hoteluri din Golling An Der Salzach ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Golling An Der Salzach.