Ski Anif, Salzburg Land Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (14 oferte, 350EUR - 1000EUR)
Schlosswirt Zu Anif, Anif

Schlosswirt Zu Anif

Anif, Salzburg Land, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Gartenauer, Anif

Hotel Gartenauer

Anif, Salzburg Land, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hotel Point, Anif

Hotel Point

Anif, Salzburg Land, Austria

  • Fara transport
  Hotel Friesacher, Anif

  Hotel Friesacher

  Anif, Salzburg Land, Austria

   • Fara transport
   Aniferhof, Anif

   Aniferhof

   Anif, Salzburg Land, Austria

    • Fara transport
    Villa Flora, Anif

    Villa Flora

    Anif, Salzburg Land, Austria

     • Fara transport

     Vacante ski Anif

     Anif reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Anif oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Anif va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte Ski Anif (Salzburg Land, Austria) iarna 2022 - Alege din 14 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

     Intrebari frecvente despre Anif

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Anif?

     Hotel Friesachers Aniferhof, Schlosswirt zu Anif, Hotel Hubertushof, Boutique Hotel y Apartments Am Essigmanngut, Hotel Friesacher sunt cele mai populare hoteluri din Anif

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Anif?

     Schlosswirt zu Anif, Hotel Hubertushof, Hotel Point sunt cele mai apreciate hoteluri din Anif ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Anif.

     Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Anif?

     Schlosswirt zu Anif sunt cele mai apreciate hoteluri din Anif ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Anif.

     Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Anif?

     Schlosswirt zu Anif, Hotel Gartenauer sunt hoteluri din Anif ce au acces gratuit la internet

     Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Anif?

     Schlosswirt zu Anif, Hotel Hubertushof sunt hoteluri din Anif ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Anif.

     Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Anif?

     Hotel Hubertushof sunt cele mai apreciate hoteluri din Anif ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Anif.